Länge sedan..

Hejjssan! Det var superlänge sedan jag bloggade senast! Jag har helt enkelt inte haft lust, dessutom har jag så mycket hela tiden! Träningar hela tiden så jag är aldrig på datorn mer än ett par minuter.

Idag har jag bakat årets första pepparkakor! På dagis, jepp jag har börjat på dagis igen :) Nej, men vi har prao i två veckor nu och jag jobbar på dagis där vi med barnen bakade peppisar.

Då jag kom hem så fick jag dessutom en underbar överraskning...mamma hade nämligen bakat pepparkaksdeg! Det blir världens godaste pepparkakor och jag längtar bara tills vi börjar baka ut den och laga chokladkola, nötkakor och andra goda julgodisar. Ni får inte säga till någon men jag måste genast gå och smaka en liten bit ;)

Ses senare <3

Biollaprov

Förlåt att uppdateringen har varit lite sådär men jag har haft så mycket att göra. Jag kom just hem från redskapsträningen och det gick faktiskt riktigt bra. Vi  övade på serierna eftersom det är tävlingar och två veckor :). Så då far jag iväg till Vasa! Jag vet inte om jag sa det, men parterr har jag typ inte gjort på ½ år, men jag fixar det!

Godnatt, nu ska jag fortsätta öva på biologiprovet!

RSS 2.0