Den lilla förrätten

Räkor under fluffigt täcke, enjoy!



Du behöver:

4 skivor toast
500 g räkor med skal
500 g sparris
1 tsk salt
1 tsk socker
1 dl majonnäs
1 äggvita
1 msk dijonsenap

1. Skala sparrisen och dela den på hälften. Koka den i vatten med socker och salt i 5-10 minuter. Kolla noga, den får inte bli för mjuk. Låt den rinna av. Skala räkora.

2. Rosta brödet och smöra det medan det ät varmt. Lägg sparrisen på brödskivorna och fördela räkorna ovanpå. Vispa äggvitorna till skum och blanda i majonnäsen, tillsätt senapen. Fördela smeten på räkorna. Gratinera i ugn i 225 grader i 8-10 minuter.

Kommentarer
Postat av: Marre

NAMIIII!!! Märkte först nu din kommetar :) MEn ja tycker också de ble såå lyckat <3<3<3<3 :D

2010-11-01 @ 19:06:47
URL: http://marrezzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0