Sega hallonrutor

Idag har jag bakat hallonrutor. Jag hittade receptet på bloggen BakeCake och jag gjorde dem en aning för höga och de skulle antagligen ha varit ännu godare om jag skulle ha gjort dem lite lägre. Gott var det ändå!

Sega hallonrutor

Ingredienser:
200 g smält smör
4 ägg
5 dl socker
6 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
1 påse mandelspån
2-3 dl frysta eller färska hallon

Smält smöret i en kastrull, låt svalna något och rör i äggen. Blanda ner socker, vaniljsocker och mjöl.
Bred ut smeten i en smord långpanna.
Strö över hallon och mandelspån. Grädda i ugnen i 175 grader i ca 30 minuter.





Voilà, mumsigt goda!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0