Den perfekta träningen

På midsommaren var jag då alltså på lande. Vi fick god mat såklart (som jag tyvärr glömde fota) och så fixade vi också lite på huset och trädgården. Då upptäckte jag den perfekta träningen på lande, att klippa gräs! Man blir faktiskt svettig och det är ansträngande att dra gräsklipparen fram och tillbaka.
En annan sak som är bra träning är att bära saker av och an. På lande var det en del saker som skulle bäras och speciellt tunga saker var jättebra träning. Men också då man bär lättare saker så måste man ju ofta gå en del så det blir ändå lite träning.

Trädgården är ännu i arbete men den kommer att bli så fin.Tänk att på sommaren gå och plocka sin egen sallad, morötter mm och inte behöva köpa allt sådant i butiken. Allt är ekologiskt odlat plus att det är gott.
Jag skulle kunna odla så mycket mer än vad vi gör men det får väll bli till nästa år. Detta år har vi inte riktigt hunnit, det ända som vi hann ordentligt med var vinbärsbuskarna eftersom de redan fanns där, de är också min absoluta favorit. Men nej, denna sommar skall jag tydligen inte få några vinbär eftersom de jävla rådjuren åt upp dem! Höjden av fräckhet skulle jag kalla det! Nåja jag får väll bara klara mig utan, kanske det går att fixa att plocka någon annanstans. Hoppas!

Kommentarer
Postat av: Molly

http://apieceofraw.blogspot.com/2010/06/midsommarpaj.htmljajamän, det är jag som har gjort den "pajen". du finner den (receptet) på ovanstående adress :)ha det fint! kram

2010-06-29 @ 16:59:37
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: linea (=

Hei, vad roligt att du också har en blogg, din blogg är jätte bra♥Haa det så bra :)

2010-07-18 @ 21:05:06
URL: http://http:/lineabling.blogg.se
Postat av: Naima

God Morgon ! :D

Hur har din morgonen börjat ?Kram // Naima www.naaimas.blogg.se

2010-09-18 @ 07:06:58
URL: http://naaimas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0